2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yüzde Ona Giren Öğrenciler

Üniversitemiz Eğitim Birimlerinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında % 10’a giren öğrenci listeleri aşağıda yer almaktadır. Başarı sıralaması 2547 Sayılı Kanun’un 46. Maddesinin (h) ve (I) bentleri uyarınca bir dönemde yüzde ona giren öğrencilerin belirlenmesinde dikkate alınacak hususlar ve Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında alınan ilkeler çerçevesinde belirlenmiştir.

2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi harç ücretlerini ödeyip ders kaydı yapan  öğrencilerin harç iadesi için; UBYS Öğrenci Bilgi Sisteminden IBAN numaralarını eksiksiz ve doğru şekilde girmeleri ve aşağıdaki formu doldurarak ilgili eğitim birimine şahsen veya e-posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurulu Kararı

% 10'a giren öğrenci listesi