Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuruları Yedek Öğrenci Sonuçları

Değerli Öğrenci Adaylarımız;

Yabancı uyruklu öğrenci olarak eğitim almak üzere üniversitemize başvuruda bulunan adaylarımızın Üniversitemiz Yurt dışından Öğrenci Kabul Komisyonu’nca değerlendirme işlemleri tamamlanmış olup, birimlerimize kayıt hakkı kazanan yedek öğrenci adaylarımız belirlenmiştir.

Birimlerimize Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi ]

نتائج مراجعات القبولللطلاب

الطلاب الأجانب الأعزاء:

لقد تم الانتهاء من التقييمالأوّلي لمراجعات القبول للطلاب الأجانب الذين تقدّموا للدراسة في جامعتنا وكذلكتم تحديد الطلاب المرشحين البدلاء الذين تمكنوا منالحصول على حق التسجيل في وحدات جامعتنا.

(قائمة أسماء الطلابالحاصلين على حق التسجيل في جامعتنا)

APPLICATION RESULTS OF FOREIGN STUDENTS

Dear International Applicants;

Applications of the potential International Students who want to study atour university have been evaluated and the names of the students in preliminary lists were identified.

[Preliminary lists]

Öğrencilerimiz, Türkiye'ye girişte ve Üniversiteye kayıtta gerekli olacak olan Öğrenim Vizelerini Türkiye Büyükelçiliği/Konsolosluğu'ndan almaları gerekmektedir. Vize için gerekli olacak “Kabul Mektubu”, üniversitemiz tarafından öğrencilerimize e-posta yoluyla gönderilecektir.

يجب على طلابنا الأجانبأن يحصلوا على تأشيرة الدراسة من القنصلية/السفارة التركيةليتمكّنوا من الدخول إلى تركيا والتسجيل في جامعتنا. سيتم إرسال "خطاب القبول" إلى طلابنا الأجانب عبر البريد الإلكتروني منقِبل جامعتنا للحصول على التأشيرة.

Students need Student Visa for entering Turkey and registering university. They should get their Student Visa from Turkish Embassies/Consulates. The Acceptance Letter which is necessary for the visawill be sent to the students via snail mail.

KESİN KAYIT İŞLEMİ

Üniversitemize Kayıtlar 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacak olup kayıtlarda istenecek belgeler aşağıda belirtilmiştir.

إجراءاتالتسجيل النهائي

يجب على طلابنا الأجانب أن يتسجّلوا في رئاسة دائرة شؤون الطلاب برئاسة الجامعة ما بين 16-20 سبتمبر 2019 وعند التسجيل يجب استكمال الوثائق المطلوبة أدناه.

EXACT REGISTRATION

Registration will be open at Hitit University Directorate of Student Affairs between 16-20 September 2019. Please see the required documents for registration below.

KAYITLARDA İSTENECEK BELGELER

1)Lise diplomasının aslı ile Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ya da ülkelerindeki TC Büyükelçiliği’nden alınabilecek “Denklik Belgesi”,

2) Not belgesinin aslı ve Türkçe’ye çevrilmiş onaylı  örneği,