Ek Kontenjadan yerleşen öğrencilerimize Yabacı Dil ve Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı dersleri sınavları

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksek Okullarına Ek-Kontenjan ile kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “Yabancı Dil I-II.(İngilizce)” ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı I-II.” için muafiyet sınavları yapılacaktır.

Muafiyet başvuruları Öğrenci Bilgi Sistemi (Otomasyon / HUBİS) üzerinden yapılacaktır. Sınava Katılmak isteyen öğrenciler
14 Ekim 2019 tarihine kadar (Otomasyon / HUBİS) üzerinden sınava katılmak istediklerini belirteceklerdir.

NOT:
1.
Her dersin sınavı 40 ar dakika olmak üzere toplam 80 dakika olarak tek oturumda yapılacaktır. Sınava katılmak zorunlu olmayıp; sınava katılan öğrenciler başarılı oldukları takdirde adı geçen derslerden muaf olacaklardır. Öğrenciler isterlerse her iki dersin muafiyet sınavına da katılabilirler.
2. Her öğrenci kendi Fakülte, Yüksekokul veya Meslek Yüksekokulunda sınava girecektir.

MUAFİYET SINAV TARİHİ : 15 Ekim 2019
MUAFİYET SINAV SAATİ : 14.00