2016 - 2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi merkezi yerleştirme puanına ve not ortalamasına göre yatay geçiş kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları, Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’nde yer alan Rektörlük binası içerisindeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılacaktır. Yükseköğretim kurumlarında önlisans ve lisans düzeyindeki programlar arasında geçiş, çift anadal, yandal ile kurumlar arası kredi transferi yapılması esaslarına ilişkin yönetmeliğe ilave edilen EK Madde çerçevesinde, Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş başvurusunda bulunan adayların değerlendirme sonuçları, kayıt tarihleri ve gerekli evraklar aşağıda belirtilmiştir.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş başvuru sonuçlarını görüntülemek için tıklayınız.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Not ortalamasına göre (önlisans) yatay geçiş başvuru sonuçlarını görüntülemek için tıklayınız.

Kayıt Tarihleri        : 30 Ocak -01 Şubat 2017 (ASİL)  Saat:09:00-17:00 Arası

Kayıt Tarihleri        : 02 Şubat -03 Şubat 2017 (YEDEK)  Saat:09:00-17:00 Arası

Kayıt Yeri                : Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı – ÇORUM

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-     Nüfus Cüzdanfotokopisi (Aslı görülmek koşuluyla fotokopisi alınacaktır.)

2-     ÖSYS Sınav SonuçBelgesi,

3-     YükseköğretimKurumu’ndan alınan onaylı Öğrenci Belgesi,

4-     4,5 cm x 6 cmebadında 3 adet fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden adayıkolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)

5-     Onaylı transkript,

6-     Disiplin cezasıalmadığına ilişkin belge,

7-     Geldiği yükseköğretimkurumunda uygulanmakta olan öğretim planının onaylı (ders içeriği) örneği,

8-     Not Dönüşüm Tablosu,

9-     Geldiği ÜniversitedeBaşarı sıralamasına giren İkinci Öğretim öğrencileri için, %10 başarısıralamasına girdiğine dair belge,

10-  Askerlik DurumBelgesi (29 yaşını doldurmuş erkek adaylar için),

11-  Eski Üniversitesineait öğrenci kimlik kartı (kayıp olması durumunda yerel bir gazeteye ilanverilmesi ve ilanın fotokopisi)

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİNOTLAR

1-      Adayların kayıt içinbizzat başvurmaları gerekmektedir.

2-      Kayıt için istenenbelgelerin aslı görülmeden fotokopisi kabul edilmez.

3-      Belirtilen tarihlerarasında kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak talep edemezler.

Telefon : 0364 219 20 60– 0364 219 20 66

e-posta  :oidb@hitit.edu.tr