Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Derslerinin Seçimi Hakkında

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM) bünyesinde yürütülen ortak derslerden Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerinin seçimi 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Güz döneminde öğrencilere Örgün ve Uzaktan Eğitim(HUZEM) olmak üzere iki seçenek sunmaktadır.  

Örgün olarak seçim yapan öğrenciler, bu dersleri devam zorunluluğu olmak şartıyla alacaklardır.

Uzaktan eğitim yöntemini seçen öğrenciler ise zaman ve mekândan bağımsız olarak internet bağlantısı olan tüm cihazlardan (masaüstü, dizüstü, cep telefonu,tablet) web tabanlı olarak takip edebileceklerdir. Uzaktan eğitim yöntemiyle öğrenciler web sitesi üzerinden zengin içerikli ders materyallerini (mp4, mp3,sunu, PDF) sınırsız bir şekilde tekrar edebilme fırsatına sahip olacaklardır.

Türk Dili-I ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I derslerini HUZEM grubundan seçen öğrencilerimiz aşağıda belirtilen banka hesap numarasına bir ders için 25,00 TL iki ders için 50,00 TL ücreti 02 Eylül 2016 tarihine kadar okul numarasının başına “0” ekleyerek ödemeleri gerekmektedir. Adı geçen dersleri HUZEM grubundan seçen ve ücreti belirtilen tarihe kadar ödemeyen öğrencilerimizin dersleri örgün eğitime aktarılacaktır.

Not: Türk Dili-I ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I derslerini örgün (yüz yüze)eğitimden seçen öğrenciler herhangi bir ücret ödemeyecektir.

HUZEM DERSLERİNE AİT ÜCRET ÖDEMESİ YAPILACAK BANKA VE HESAP NUMARASI

BANKA ADI

Türkiye Halk Bankası (Tüm şubelerinden yatırılabilir)

HESAP NO

0312 - 06000120

IBAN NO

TR06 0001 2009 3120 0006 0001 20

 

İlgili Öğrencilerimize önemle duyurulur.



HIZLI ERİŞİM