Ekle-Bırak ve Mazeretli Kayıt İşlemleri

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemi kayıt yenileme işlemini çeşitli sebeplerden dolayı yapamayan ve mazereti birim yönetim kurulunca kabul edilenler ile ders değişikliği yapacak öğrencilerimizin ders seçim/değişiklik için Ekle Bırak ve Mazeretli Kayıtlar 19 Şubat 2016 Cuma günü saat 17:30’a kadar devam edecek ve bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır.

Seçmeli derslerden açılan ve yeterli seçim yapılmadığından dolayı kapanan dersleri seçen öğrencilerimizin, eksik derslerinin yerine açık olan seçmeli ders seçmeleri için danışmanları ile iletişimkurmaları ve belirtilen süre içinde kayıt yenileme işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Hitit Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği’nin Madde-7 (3) “Mazereti sebebiyle kaydını belirlenen süre içinde yenileyemeyen öğrenci, mazereti İlgili Birim Yönetim Kurulunca kabul edildiği takdirde, akademik takvimde belirlenen süre içinde kaydını yenileyebilir”  gereğince, yazılı başvurusu olmayan veya Yönetim Kurulu’nca mazereti kabul edilmeyen öğrencilerimiz, Ekle-Bırak ve Mazeretli Kayıtlar süresi içerisinde ders seçimi yapamaz ve kaydını yenileyemezler. Kaydını yenilemeyen öğrenciler ders alamazlar, sınavlara giremezler ve öğrencilik haklarından yararlanamazlar.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ