Üniversitemizde Bütünleme Sınavı Yapılması Uygulamasına Devam Edilecektir

Yükseköğretim Kurulu’nun 28/10/2015 tarihli toplantısında  “Yükseköğretim kurumlarında eğitim-öğretim başlamadan önce öğrencilerin bilgilendirilmesinin sağlanması şartıyla bütünleme sınavı yapılıp yapılmaması hususunun yükseköğretim kurumlarının senatoları tarafından karara bağlanması ve 19.6.2012 tarih ve 2012.19.3877 Sayılı Yükseköğretim Kurulu kararının iptal edilmesine karar verilmiştir” şeklinde alınan karar gereğince; Üniversitemizin 19/11/2015 tarih ve 16 sayılı Senato toplantısında, Üniversitemiz bünyesinde bütünleme sınavının uygulanmasına devam edilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir. Dolayısıyla 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde Üniversitemizin tüm birimlerinde bütünleme sınavı uygulamasına devam edilecektir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.