Yatay Geçiş (Akademik Ortalamaya Göre) Hakkı Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

YATAY GEÇİŞ KAYIT İŞLEMLERİ

Akademik Ortalamaya göre yatay geçiş kayıt hakkı kazanan asil adayların kayıtları 31 Ağustos-02 Eylül 2015 tarihleri arasında, Yedek adayların kayıtları ise 03-04 Eylül 2015 tarihlerinde Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’nde yer alan Rektörlük binası içerisindeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılacaktır.  Adayların kayıt için belirtilen süre içerisinde şahsen başvurmaları ve kayıt işlemini tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde kaydını yaptırmayan öğrenciler, kayıt hakkını kaybedeceklerdir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yatay geçişi kabul edilen öğrenciler aşağıda belirtilen kayıt belgelerini kayıt merkezine teslim ederek kesin kayıt işlemini tamamlayacaklardır. Belirlenen süre içinde asıl adaylardanbaşvuru yapılmaması halinde sırayla yedekler çağrılır.

1.       Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

2.       Kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumundan alınan öğrenci belgesi,

3.       Onaylı transkript,

4.       Disiplin cezası almadığına ilişkin belge,

5.       Kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumunda uygulanmakta olan öğretim planının (ders içeriklerinin)  onaylı örneği

6.       Not Dönüşüm Tablosu

NOT: Vakıf üniversitelerinden yatay geçişle gelen adaylar öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti (İkinci Öğretim öğrenim ücreti ) ödeyeceklerdir.

Başvuru esnasında sisteme yüklenen belge ile ibraz edilen belgeler arasında farklılık olan veya eksik belge ve bilgi verdiği anlaşılan adayların kayıtları yapılmaz/yapılan kayıtlarıiptal edilir.

2015-2016 Güz Dönemi Kurumlararası Başarı Durumuna Göre

Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

Kayıt Yeri          :Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kuzey Kampüsü-Çorum

Kayıt Tarihleri:

Asil Adayların Kayıtları

Yedek Adayların Kayıtları

Başlangıç Tarihi

Bitiş tarihi

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

31 Ağustos 2015

02 Eylül 2015

03 Eylül 2015

04 Eylül 2015

Saat: 09:00 – 17:00 arasında yapılacaktır.