KYK Yurt Başvuru İşlemleri Bugün Sona Eriyor!

Üniversite sonuçlarının açıklanması ve yerleştirme işlemlerinin ardından KYK yurdu için öğrencilerin başvuruları 10 Ağustos 2015 Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlandı. Yurt başvuruları 17 Ağustos 2015 Pazartesi gecesi (bu gece) saat 23:59'da sona ereceği hatırlatılarak ilgili yurt başvurularından, ilk kez üniversite kazanan öğrenciler ile ara sınıflarda okuyan öğrenciler faydalanabileceklerdir. Ayrıca öğrenciler başvurunun son gününe kadar bilgilerini güncelleyebileceklerdir.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü

Başvuru ve güncelleme işlemleri için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Ana sayfasına ulaşmak için tıklayınız.