Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Kayıtları

Değerli  Öğrencilerimiz;

2015 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Türkçe Öğretim Yapan Yükseköğretim Programlarına Yerleştirmelerinde Üniversitemizi tercih eden öğrenciler ÖSYM tarafından açıklanmıştır.

KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıtlar 17-23 Kasım 2015 tarihleri arasında (09:00-17:00) Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

KAYITLARDA İSTENECEK BELGELER

1- Ösym sonuç belgesi

2. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

3. 29 yaşından büyük adaylar için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

4. 10 adet vesikalık fotoğraf (fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır)

5. Öğrenim ücretinin ödenmesi ile ilgili dekont (Yalnız İkinci Öğretim Öğrencileri için)

Halkbank Şubelerine İkinci Öğretim ücretinizi yatırabilirsiniz. Ödeme esnasında Hesap Numarası olarak; Okul Numaranızı, başına '0'(sıfır) ekleyerek belirtiniz  ve ödeme dekontunu alınız.

Üniversitemize Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

OKUL NUMARASI