Pedagojik Formasyon Eğitimi Ön Kayıtları Başladı

YükseköğretimKurulu Başkanlığı'nın 30.04.2014 tarih ve 26706 sayılı yazısı gereğince,Üniversitemizde eğitim/eğitim bilimleri fakültesi bulunmadığından en yakınildeki eğitim fakültesi olan Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi bünyesindeverilmesi planlanan pedagojik formasyon programından yararlanmak isteyenadayların 12 Mayıs Pazartesi ile 15 Mayıs Perşembe günleri arasında ön kayıtyaptırmaları gerekmektedir.

Halihazırdamezun durumda olanlarla bahar yarıyılı sonunda mezun olacak öğrenciler, teorikiçerikli formasyon derslerini 2014 yaz döneminde (Temmuz-Ağustos), uygulamalıdersleri ise 2014 güz döneminde (Eylül-Aralık) alacaklardır.

Hâlen üçüncüsınıfta okuyan öğrenciler, formasyon derslerini 2014-2015 eğitim öğretim yılıgüz ve bahar yarıyıllarında alacaklardır.

Hâlen ikinci sınıfta okuyan öğrenciler,formasyon derslerini 2014-2015 eğitim öğretim yılı güz döneminde almayabaşlayacaklar ve programı 4 yarıyılda tamamlamış olacaklardır.

Hâlen birinci sınıfta okuyan öğrenciler,formasyon derslerini 2014-2015 eğitim öğretim yılı güz döneminde almayabaşlayacaklar ve programı 6 yarıyılda tamamlamış olacaklardır.

Detaylıbilgi ve ön kayıt başvurusu için linke tıklayınız.