E-Öğrenim Sertifika Programı Başvuruları

Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (ANKUZEM)Yetişkin Değerlendirme Testleri Eğitimi e-Öğrenim Sertifika Programınıbaşlatmaktadir. Programda profesyonel meslek elemanlarına yönelik; kanıtadayalı uygulama yapabilmeleri amacıyla, Sosyal Sorun Çözme Envanteri, DuyguGereksinimi Ölçeği, Öz Denetim Ölçeği, Cinsel Tutum Ölçeği, Edilgenlik,Girişkenlik ve Saldırganlık Ölçeği konularında eğitim verilecektir.

Program,Sosyal Hizmet, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sosyoloji, ÇocukGelişimi ve Eğitimi, Okul Öncesi Eğitimi, Özel Eğitim, Psikiyatri Hemşireliğialanlarında çalışanlarla, Tıp, İletişim, Eğitim Fakültesi mezunları ve/veyailgili fakültelerin son sınıf öğrencilerinin katılımına açık olup, 20 Mayıs2013 - 14 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 4 hafta sürecekeğitim toplam 20 saatten oluşmaktadır. Sertifika Programına sonbaşvuru tarihi 17 Mayıs 2013'tür. Program kontenjanı 50 kişidir. Programlailgili ayrıntılı bilgilere http://uzem.ankara.edu.tr adresindenerişiebilir.