Üniversitemizden “Öğretmenlik Uygulaması II” Dersini Alacak Öğrencilerin Dikkatine

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 22 Şubat 2023 tarihli 2022-2023 Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretime İlişkin Soru Ve Cevaplar II metninde: “2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı Bahar dönemine mahsus olmak üzere; Yükseköğretim kurumlarımızdaki öğretmenlik programları, rehberlik ve psikolojik danışmanlık programı ile ilahiyat/islami ilimler programlarının son sınıf öğrencilerinin  talepleri halinde Öğretmenlik Uygulaması II dersine hâlihazırda bulundukları illerdeki üniversitelerde devam edebileceği ve bu öğrencilerin diğer derslerini kayıtlı oldukları üniversitelerden uzaktan öğretim yöntemi ile almaya devam edecekleri” bildirilmektedir.

Diğer yükseköğretim kurumlarında kayıtlı olup, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde Üniversitemizden “Öğretmenlik Uygulaması II” dersini almak isteyen öğrencilerin 02.03.2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına  şahsen  başvuru formu ve ekleri ile başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru formu için  tıklayınız.

Başvuru Yeri : Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
                         Çevre Yolu Bulvarı No:98 Kuzey Kampüsü Merkez/ÇORUM