Kampüs Kartını Almayan Öğrencilerin Dikkatine

21-24 Aralık 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Merkez Yemekhane (Kuzey Kampüsü Sosyal Yaşam Merkezi), Fen Edebiyat Fakültesi Yemekhanesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yemekhanesi ve Meslek Yüksekokulları Kampüsü Yemekhanesinde kampüs kart dağıtımı yapılacaktır.  Öğrencilerimizin kampüs kartlarını alabilmeleri için yanlarında kimlik kartları ile birlikte mutlaka kimlik kartı fotokopisi bulundurmaları gerekmektedir.


Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu öğrencileri için, 21 Aralık 2021 Salı günü öğleden sonra ilgili bankanın Alaca Şubesi’nden; Sungurlu Meslek Yüksekokulu ile Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu öğrencileri için; 22 Aralık 2021 Çarşamba,  İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencileri için ise, 23 Aralık 2021 Perşembe gününden itibaren ilgili eğitim birimlerinde kampüs kartları dağıtılmaya başlanacaktır.


Kampüs kart almak isteyen uluslararası öğrenciler için;  Kimlik, pasaport, öğrenci belgesi ve göç idaresinden alınan ikametgâh belgesi  ile birlikte Halk Bankası Şubesinden hesap açtırmaları gerekmektedir.



HIZLI ERİŞİM