Zorunlu Ortak Yabancı Dil I-II (İngilizce I-II) ve Temel Bilgi Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı Duyurusu

Muafiyet Sınavı;  Üniversitemiz  Fakülte ve   Meslek  Yüksekokullarına  kayıt  yaptıran  öğrencilerimize “ Yabancı Dil I-II (İngilizce I-II) ” ile “ Temel Bilgi Teknolojileri ” dersleri için tek oturum halinde yapılacaktır.

Her iki dersin sınavı 40 ar dakika olup, toplam süre 80 dakikadır. Sınava katılmak zorunlu olmayıp;  sınava  katılan  öğrenciler  başarılı oldukları  takdirde adı  geçen  derslerden   muaf olacaklardır. (Öğrenciler isterlerse her iki dersin muafiyet sınavına katılabilirler.)

Sınav Tarihi:  08 Ekim 2021 Cuma

Sınav Saati: 10.00

Sınav Yeri : Sınav yüz yüze yapılacaktır. Her öğrenci sınava kendi biriminde girecektir.